domingo, 1 de diciembre de 2013

Bluetooth i Wi-fi

Bluetooth

La  tecnologia sense fil Bluetooh és una tecnologia d'ones de radi de curt abast (2.4 gigahertzs de freqüència) que el seu objectiu és simplificar les comunicacions entre dispositius informàtics, com a ordinadors mòbils, telèfons mòbils, altres dispositius de mà i entre aquests dispositius Internet. També pretén simplificar la sincronització de dades entre els dispositius i altre ordinadors.

Bluetooth permet comunicacions, fins i tot a través d'obstacles, a distàncies de fins a uns 10 m. També serveix per crear una connexió a Internet sense fil des del teu portàtil usant el teu telèfon mòbil. Un avantatge encara més pràctic és poder sincronitzar el mateix temps.

  

Wi-fi

S'utilitza el terme Wifi (fidelitat sense cables) per designar a totes les solucions informàtiques que utilitzen tecnologia sense fil 802.11 per crear xarxes. 802.11 és l'estàndard més utilitzat per connectar ordinadors a distància. L'ús més freqüent d'aquesta tecnologia és la connexió de portàtils a internet des de les rodalies d'un punt d'accés o hotspot (punts calents). Aquests punts són cada vegada més abundants i permeten a qualsevol usuari utilitzar la xarxa sense necessitat d'instal·lar un cable telefònic. L'emissió i recepció de dades es realitza a través de radiofreqüència.












   

0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review