martes, 11 de febrero de 2014

Programes d'edició d'imatge

Hi ha molts tipus de programes d'edició:

- Pixelmator:  és un editor d'imatges ràpid i potent per al sistema operatiu Mac Amb la seva intuïtiva i bella interfície Graphical User Interface (GUI), l'ajuda per organitzar el teu document, un ampli assortiment d'eines de pintura, i eines de correcció de fotos fàcils d'usar, Pixelmator és una opció ideal per a usuaris de Mac que no necessiten així recórrer al Photoshop.


- Inkscape: és un editor de vectors gràfics molt semblant a Adobe Illustrator, CorelDraw i Xara X. El seu format d'arxiu per defecte és el Scalable Vector Graphics (SVG), que compleix els estàndards de la web, sota especificacions de W3C.

- Gimp: és un potent editor d'imatges que pot usar-se en tots els principals sistemes operatius (Linux, Mac i Windows). Té una interfície que permet personalitzar les seves característiques de manera que fàcilment puguis establir la vista i el funcionament de GIMP. Té un conjunt enorme d'eines de retoc que et permeten realitzar retocs i manipulacions avançades de les imatges. El GIMP lliurament teu treball en molts dels formats més comuns com JPG, GIF, PNG, TIFF i també PSD (el format original de Photoshop) .
- Photoshop: es tracta d'editar d'imatges amb una quantitat insuperable de característiques que t'ajuden a manipular i millorar fotos, així com a crear gràfics web, a la vegada que et permeten gestionar el teu ritme de treball i l'entorn de l'edició d'imatges, Photoshop resulta ser el número u com el millor programari d'edició d'imatges. 



0 comentarios:

Publicar un comentario

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review